woensdag 24 september 2008

E2 Team van de Week

Afgelopen zondag waren wij Team van de Week. Natuurlijk door onze bijzonder goede prestaties, houding en gedrag.

We werden ontvangen door Henk Regtop en Jan Verhagen. Er werd ons uitgelegd wat we konden verwachten vandaag en wat er van ons verwacht werd. Henk las nog even voor uit eigen werk, het verhaaltje uit het programmablad van Achilles.
Daarna gingen we Bert en Jan meehelpen om de reclame uiting op de middenstip op te ruimen. Wat een zwaar ding is dat.....

Dat de spelers opkwamen hebben we bijna gemist. Na de opkomst werd het tijd dat we naar de Achilles Fanatics achter het doel gingen.

In de rust kreeg iedere speler 3 keer de kans om de reserve keeper van het eerste team te passeren. Toen we waren uitgepenaltied kregen we drinken en patat! Het was even wachten dat iedereen was uitgegeten en daarna sloten wij ons aan bij de Fanatics. De wedstrijd van het eerste kabbelde door. Jammer genoeg verloor ons vlaggeschip (terecht) met 2-0 van SV Erica.
Na de wedstrijd moesten we helaas de prachtige trainingspakken van de supportersclub weer inleveren. Henk en Jan bedankt voor deze goed georganiseerde middag!

Klik hier voor de set foto's van Team van de Week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten