zaterdag 27 september 2008

4 Be Quick E4 - Achilles 1894 E2 3-8

Vandaag de wedstrijd gespeeld in de mist.

We begonnen de wedstrijd voortvarend. Na 3 minuten zat de eerste bal alweer in de goal. Jorick scoorde op aangeven van Hessel, een prachtig bekeken balletje, de eerste goal. Daarna even een moment van onoplettendheid, jammer 1-1. Gelukkig is ons team onderling zo sterk dat er geen probleem van wordt gemaakt. Dit kan nou eenmaal gebeuren. 3 minuten later scoort Jorick zijn 2e goal na een doorsteek balletje van Ryan. Dan blijven er wel kansen komen maar scoren we niet eerder dan in de 21e minuut, Jochem scoort via de kluts na een corner. Ze hebben er weer zin in om te scoren dus 2 minuten later maakt Jorick zijn hattrick na een prachtig pasje van Djimon. In de laatste minuut wordt de score verkleint naar 2-4. De scheidsrechter fluit hierna gelijk voor de rust.

We blijven op het veld om even tot rust te komen en de ranja tot ons te nemen ;-).
In de tweede helft scoren we binnen 4 minuten onze 5e goal. Op een prachtige wijze kopt Jochem de bal in het doel na weer een schitterende corner van Ryan. Weer verslapt even onze aandacht en scoort Be Quick zijn laatste goal. Wij zullen nog 3 keer scoren. Eerst herovert Jurjen de bal op Be Quick en met een bekeken afstandsschot scoort hij 3-6 in de 9e minuut. Dit kon alleen maar gebeuren door het perfect meespelen van Rick die de verdediging door zijn beweeglijk spel open scheurde. 12 minuten later zet Djimon met een meesterlijke pass Ryan vrij voor de keeper en op een moment dat je het niet meer verwacht zit nummer 7 in de goal. De wedstrijd loopt langzaam tegen het einde. Djez verricht ondertussen goed werk door goed op te letten en mee te voetballen. Jurjen krijgt het nogmaals op zijn heupen en verschalkt de keeper van Be Quick voor de 2e keer. Zo komt de einduitslag 3-8 tot stand.
De scheidsrechter en leider van Be Quick konden het allemaal niet helemaal volgen want op het wedstrijdbriefje stond een andere stand. Gelukkig hebben we dit op tijd kunnen corrigeren.
Niels moeten we voorlopig missen, woensdag is hij geopereerd. We wensen hem beterschap en zien hem graag gezond en wel terug over 3 week.