zondag 21 september 2008

3 - Achilles 1894 E2 - FC Assen 14-2

Zaterdagmiddag 13.30 de aftrap voor de 3e competitiewedstrijd. Het weer was prachtig een heerlijk zonnetje en bijna geen wind. Arne kon er vandaag niet bij zijn, hij moest zelf spelen in Leeuwarden. Maar Arne had de voorbereiding en de opstelling goed doorgegeven aan de leiders Erik en Antoon.
Helaas moesten we 1 speler missen. Hessel had een familie weekend, hopelijk heeft hij een prachtig weekend gehad. Zijn vervanger was Lex Engberts uit E3. Lex heeft het fantastisch gedaan het was alsof hij al weken met dit team had gespeeld, klasse Lex.

We wist niet precies wat we moesten verwachten van FC Assen. We hadden in de beker al tegen ze gespeeld en daar het vrij moeilijk gehad. 4-2 winst was toen de uitslag (hier verslag) de FC had toen een paar spelers van F1 in zijn gelederen, vandaag????

Vandaag dus bepaald niet. Wat er precies aan de hand was bij FC Assen in de eerste helft was niet geheel duidelijk. Ook de leider had geen antwoord hierop. De eerste helft verliep behoorlijk eentonig. Door goed spel, veel overspelen, acties waar het kan en moet, werd het uiteindelijk in de eerste helft 10-1.

De 2e helft was een ander verhaal. Het spel speelde zich nog steeds grotendeels af op de helft van FC Assen. Alleen het spel aan onze kant was minder verzorgd. Afstandschoten, te lang de bal aan de voet, het liep niet meer. De leiders probeerden het team weer op de rails te krijgen maar dit lukte niet bepaald. De tweede helft werd het 4-1. Uiteindelijk werd het dus 14-2. Jongens volgende week is het weer een ander verhaal! Uit tegen Be Quick!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten