zondag 14 september 2008

2 - Achilles 1894 E2 - VV Actief E2 1-1

Na een goede warming-up gingen onze jongens vandaag van start tegen Actief E2.
Er stond flink wat wind en die hadden we de eerste helft tegen.

In de tweede minuut viel al een doelpunt voor ons, na een pass van Niels tikte Actief
de bal zelf in het doel. Hierna volgde een leuke eerste helft. We waren aanvallend sterk en schoten ook regelmatig op het doel.
Een goed schot van Rick ging net over het doel en een schot van Ryan belandde in de handen van de keeper. Toen Actief wel even uitbrak, was het Jochem die de bal terug veroverde en konden we weer verder met aanvallen. Een paar keer werd Actief toch gevaarlijk, maar gelukkig hebben wij Djez, die de ballen mooi tegen hield. Vlak voor de rust hadden we nog een mooie actie van Djimon, maar het mocht niet baten het werd 1-1.
Na de rust werd de wedstrijd heel anders, we hadden wel de wind mee, maar de bal wilde niet in het doel. Niels schoot goed en hard maar de keeper hield hem tegen. Rick schoot vaak maar ook die ballen gingen er niet in. We moesten nu meer verdedigen en dat ging ten koste van het aanvallend voetbal. We waren wel meer op de helft van de tegenpartij. Jurjen, Jorick en Hessel renden goed mee en redden nog wat ballen van de tegenpartij. Er werd hard gevochten en aangevallen. Maar niets hielp. Djez stopte nog een goede aanval op het doel en zorgde ervoor dat het gelukkig bleef bij de eindstand 1-1.

Goed gespeeld jongens. Een punt erbij voor ons. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!