maandag 30 augustus 2010

D2 wint in slotminuut bekerstrijd!

Beker Zaterdag 30 augustus 2010 VAKO D1-Achilles D2 1-2

Aangezien in Vries maar één veld beschikbaar was werd de Wedstrijd VAKO D1- Achilles D2 bij Achilles gespeeld. Een uitwedstrijd die thuis gespeeld werd dus.

We begonnen goed met prima positiespel en goed overspelen. Dit resulteerde al in de 6e minuut in een goal uit het boekje. In de 16 gaf Martijn een pasje naar links op Navid. Deze gaf de bal mooi voor op Robert Haaijer en deze kon de bal er zo inlopen. 1-0.

We gingen goed door en de inzet was er bij iedereen. Toch konden we het goede spel niet bekronen met een tweede goal. Daarvoor waren we net niet effectief genoeg.

De tweede helft begonnen we zonder het gebruikelijke kopje thee omdat de kantine dicht was. Of het daar aan lag weten we niet maar het was iets rommeliger in de tweede helft en kwam VAKO iets vaker voor het doel. In de 50e minuut werd een van onze verdedigers onder druk gezet in het strafschopgebied en uit de overtreding kwam een strafschop voor VAKO. Deze werd onberispelijk ingeschoten door een VAKO-speler. Dankzij onze tijger in het doel Max, die zich met ware doodsverachting voor een doorgebroken VAKO-speler wierp, bleef het 1-1 totdat in de 59e minuut een hoekschop van Rick door een speler van VAKO in het eigen doel werd gekopt. Eindstand 2-1.

Al met al een leuke wedstrijd met veel inzet van onze spelers.