zondag 23 augustus 2009

Bekerduel met 1-7 verloren van LEO D1

Vandaag stond onze 2e beker wedstrijd op het programma. Vorige week werd in de eerste wedstrijd verloren tegen FC Assen vandaag was LEO onze tegenstander.

Het weer was heerlijk, een prachtig zonnetje en aangenaam temperatuur.
De eerste helft ging nog niet van start of de eerst bal lag al in ons doel. Als je zo slap begint dan lopen de tegenstanders je aan alle kanten voorbij. Het nam ook niet veel tijd in beslag of nummer 2 lag in de goal.

Het was niet zo dat wij geen kansen hadden. Na de valse start begonnen we meer naar voren te voetballen. Het resultaat was dan ook dat we na 8 minuten de 1-2 maakten, de keeper van LEO pareerde nog wel een afstandsschot maar Marvin reageerde attent en schoot de bal in het doel. Door slordigheden in de passing en attent reageren gingen we de rust in met een 1-4 achterstand.

De tweede helft gaf niet een heel ander beeld. Het aantal kansen voor de tegenstander werd wel iets minder maar wij creƫerden nog te weinig kansen. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 1-7 nederlaag. Een terechte nederlaag, helaas.

Aan het voetbal van de jongens is te zien dat ze nog behoorlijk moeten wennen aan elkaar en aan de tegenstanders. Het komt nu meer aan op fysieke kracht en sneller reageren en daarnaar handelen. Zorgen dat je voor de man komt en niet denken dat de bal wel naar jou toekomt. Gelukkig is ook te zien dat onze jongens het wel kunnen. Er zit meer in dan tot nu toe is laten zien. En veel fouten waren niet nodig en zijn te trainen.

Klik hier voor de foto's van deze wedstrijd.