donderdag 20 augustus 2009

1e Oefenwedstrijd tegen Vako D1 met 6-1 gewonnen

Vandaag onze 1e oefenwedstrijd tegen VAKO D1 uit Vries.

Het was lekker warm vandaag. Ongeveer 34 graden! En voor de wedstrijd koelde het niet echt af. In de loop van de 1e helft veranderde dit, het werd zelfs aangenaam. Trouwens het was nog niet zo warm als in Ell (Weert) daar was het 37 graden.

Deze wedstrijd was geheel anders dan de wedstrijd van afgelopen zaterdag. Waar afgelopen zaterdag bijna iedereen passief rondliep was vandaag sprake van een spelletje met plezier. Dit komt ook door de tegenstander maar vandaag zat er gewoon meer voetbal in het spel. De bal werd goed rond gespeeld en afgewisseld met sterke individuele acties.

De rust gingen we in met een 4-0 voorsprong. De wedstrijd eindigde in een 6-1 overwinning.

We waren net op tijd klaar met de wedstrijd. Het duurde dan ook even en de lucht veranderde in een donkere massa.....