Achilles D2 wint gelijkwaardige wedstrijd van ACV D2

Zaterdag 19 maart 2011 A.C.V. D2 - Achilles 1894 D2 0-4

Foto´s van de wedstrijd.

Opstaan in de mist. Rijden in de mist. Maar de wedstrijd ging door.
Het was even een eindje lopen voordat we op het veld stonden. We hadden namelijk het oude veld van FC Assen. De mist bleef de 1e helft hangen en de zon kwam de 2e helft tevoorschijn.
De wedstrijd ging gelijk op. ACV liet af en toe zien ook over goede spelers te beschikken. Er kwamen kansen over en weer. Uiteindelijk was er een gelukje voor nodig om de 1e goal te scoren. Lex schoot een hoge bal richting de goal de keeper bleef staan en de bal stuitert over de keeper. Helaas voor de keeper geluk voor ons.

De tweede helft werd het spel weer iets beter. Het spel was actiever. De bal deed meer zijn werk en ging mooi rond.
In een kluw van spelers wist Jurjen de bal met het hoofd te raken en scoorde de tweede doelpunt. Even later kwam Robert F. van rechts door en trok naar binnen en knalde de bal raak tegen de netten. Direct na de aftrap kwamen we weer in balbezit en konden Ryan in stelling brengen. Dan weet je het wel 4-0.
Komende zaterdag weer een zware tegenstander tegen VEV'67.