Achilles D2 verliest 6-1 van V.E.V.'67 D1

Zaterdag 26 maart 2011 Achilles 1894 D2 - V.E.V.'67 1-6

Foto´s van de wedstrijd.
Foto´s alle wedstrijden.

Het was koud vandaag. De zon van de afgelopen week werd gemist. In ieder geval langs de kant.

De trainers hadden een goed gevoel voor de wedstrijd. De spelers waren fanatiek met de wedstrijd bezig.

De eerste 10 minuten van de wedstrijd waren voor V.E.V.'67. In de 13e minuut werd er door V.E.V.'67 gescoord. De bal werd hoog in het doel geschoten vanaf de 16 meter.
Hierna begon Achilles beter in het spel te komen. En niet onverdiend werd het 1-1 door goed doorzetten van Jochem. Via de tegenstander rolde de bal in het doel.
Nog geen 10 minuten later kwam V.E.V.'67 weer op voorsprong. Wij hadden inmiddels het beste van ons spel gehad en wederom werd er gescoord vanaf de 16 meter. 4 minuten later mocht dezelfde speler weer vanaf de 16 meter schieten en het stond 1-3. Tijd voor een warm kop thee.

De tweede helft ging voort zoals de eerste helft was gegaan. V.E.V.'67 was de beter spelende ploeg en scoorde in de 4e minuut van de wedstrijd de 1-4 binnen. Echt gevaarlijk kon Achilles niet worden. 10 minuten later lag de 5e bal achter Max in het doel. Ook moesten we nummer zes uit het doel halen. Dit was zeker niet onze beste wedstrijd. We hadden het gevoel dat we hard aan het werk waren maar het kwam er niet uit.