V.E.V.'67 sterker dan Achilles

Zaterdag 9 oktober 2010, V.E.V.'67 D1-Achilles 1894 D2 4-1
Foto's van de wedstrijd.

Zaterdag de 9e. Deze stond al even in de agenda gearceerd, 7.30 vertrek. Pffff.... uitslapen zat er dus niet in. Nu is dit sowieso moeilijk met ook onze thuiswedstrijden om 9 uur. En dan als selectieteam verplicht een uur van te voren aanwezig.... Er wordt veel van je gevraagd als ouder.

Het was mistig. Pas aan het einde van de wedstrijd begon de zon iets door te komen.
Tegen AVC speelden we als eenheid een gedegen wedstrijd. Vandaag begon de wedstrijd iets anders. De tegenstander was natuurlijk sterker dan ACV maar we lieten ons overrompelen door een feller V.E.V.'67.
Na ongeveer 5 minuten brak V.E.V.'67 door de linies en wist een voorzet van links de kleinste speler van het veld te bereiken 1-0.
Na 20 minuten was er weer een mooie aanval die uiteindelijk resulteerde in een 2-0 achterstand. De 3-0 kwam in de 27e minuut op het scorebord te staan. Met weer goed aanvalsspel van de tegenstander. Waarschijnlijk was ook de scheidsrechter onder de indruk, hij maakte er 4-0 van op het scorebord. Af en toe kwamen wij op de helft van de tegenstander maar veel indruk maakte dit niet. Tot een vrije bal in de 27e min. vanaf rechts goed werd ingespeeld en Robert H. de bal tegen de touwen kon schieten. Tijd voor een kop thee!

De 2e helft werd overal beter gevoetbald. Er zat iets meer samenhang in het spel en de linies sloten beter op elkaar aan. Toch werd het door een individuele fout in de 5e minuut al 4-1, bij een vrije trap wordt de bal recht in de voeten van de tegenstander gespeeld. Droevigheid alom.
De wedstrijd is dus de 2e helft meer in evenwicht. Echt veel kansen worden er niet meer weggegeven en zelf creƫren wij ook een aantal kansen. Maar de doelpunten blijven verder achterwege.

Wedstrijdverloop
05' 1-0 V.E.V.'67, aanval over links
20' 2-0 V.E.V.'67, mooi aanval
27' 3-0 V.E.V.'67, mooi aanval
29' 3-1 Robert H. uit vrije bal
35' 4-1 V.E.V.'67, Niels vrije bal in de voeten van tegenstander.