Zaterdag 11 september 2010; VV Beilen D1 - Achilles 1894 D2 3-0.

Klik hier voor de foto's.

7:45 uur
Het is vroeg en bewolkt als we vertrekken. De voorspellingen voor deze dag zijn voortreffelijk.... voor september. Zon en een lekkere temperatuur.

8:15 uur
Het is nog bewolkt. We komen aan bij de VV Beilen. En gaan naar de kleedkamer of de kantine. Het is aangenaam. We spelen op hetzelfde veld als vorig jaar tegen Fit Boys. Vorig seizoen hebben we uit met 3-2 verloren en thuis met 4-0 gewonnen.
BHL On Black
9:00 uur
Het is nog bewolkt. Maar je ziet dat de zon erdoor wil komen.
Oh ja... de wedstrijd is begonnen.... Even niet opletten en de 1e bal ligt al in het doel. De lange spits van Beilen kan doorbreken en passeert onze keeper Max op intelligente wijze! We hebben door dat we tegen een beter Beilen spelen dan vorig jaar. We hebben moeite om de bal via het middenveld naar voren te krijgen en daar dan ook heb balbezit te houden. De 14e minuut scoort Beilen 2-0. De druk van Beilen is groot. De 1e helft wordt verder uitgespeeld zonder dat wij echt uitgespeelde kansen krijgen.

9:45 uur
De zon komt probeert tussen de wolken door zijn zonnestralen op het gras te schijnen. We beginnen veelbelovend. Inmiddels hebben wij onze strijdwijze aangepast van 4-3-3 naar 4-4-3. Het middenveld is nu sterker en met onze snelle spitsen krijgen iets meer vat op de wedstrijd. Er worden weinig kansen weggegeven. En als er kansen komen staat Max gewoon goed te keepen. De corners van ons worden goed binnen gebracht en zorgen voor gevaar in hun strafschopgebied. Helaas lukt het niet om te scoren. In de tegenaanval scoort Beilen in de 24e minuut wel. Een mooie goal in de hoek, via een voet van ons, onbereikbaar voor Max, 3-0 dit is tevens de eindstand.
10:15
De bewolking heeft definitief plaats gemaakt voor een strak blauwe hemel als de scheidsrechter voor het einde fluit. De trainers roept iedereen op de penaltystip bij elkaar en wijst de spelers op een hele goede 2e helft! Dat we hebben verloren van een goede tegenstander. En met opgeheven hoofd het veld kunnen verlaten.

10:45
Iedereen gaat zijn eigen weegs naar huis of een andere bestemming. Volgende week spelen we thuis tegen Peize D2. Vorig jaar de kampioenen van onze klassen. D1 speelt nu bij onze D1 in de competitie, 2 weken geleden verloor ons D1 (onverdient) van Peize. Wij kunnen hiervoor "revanche" nemen door met goed voetbal een overwinning te behalen.