zaterdag 8 mei 2010

ZWAARBEVOCHTEN OVERWINNING OP KOPLOPER PEIZE D1

Achilles D2 heeft vandaag een belangrijke overwinning geboekt op Peize D1.
Dankzij deze overwinning en de winst vandaag van Leek-Rodenburg op FC Assen krijgen we nog een spannend slot van de competitie.

Een competitie waar wij , met ons D2 team het voortreffelijk doen. Een 1e helft met kansen aan beide kanten, maar na een hoekschop van Rens wist Marvin met het hoofd doel te treffen.

We gingen de rust in met een 1-0 voorsprong. In de 2e helft werd Calvin gewisseld voor onze vakantieganger Niels (dat toont karakter) en nam Ryan de plaats in van Danick.

We gingen vanaf de aftrap direct in de aanval en na een pass van Marvin schoot Jan-Willem de 2-0 tegen de touwen.

Het verloop van de 2e helft kunnen we kort over zijn, Peize wist aan het eind van de wedstrijd de 2-1 te scoren.

Daarvoor hebben ze vele kansen gehad, maar hebben verzuimd om te scoren. Leon stond geweldig te keepen.
Tenslotte wil ik Rick en Lex bedanken voor hun inzet en hun goede spel.