dinsdag 11 mei 2010

Terecht gelijkspel tegen ACV 2-2

Vanaf het begin van de wedstrijd had Achilles een licht overwicht, die dan ook om werden gezet in goede kansen. Helaas hadden we weinig geluk bij de afronding.
Na een minuut of 20 kwam ACV ook aan het voetballen.
Na wat kansen aan beide kanten en een lastige vrije bal die Leon niet helemaal goed kon verwerken en een communicatiefout achterin bij ACV was de ruststand 1-1.

In de tweede helft ging de wedstrijd mooi op en neer met kansen aan beide kanten.
Met een paar wissels bij Achilles was er weer een licht overwicht voor Achilles, met daarbij ook een paar grote kansen, maar de keeper van ACV stond een paar keer goed opgesteld, zoals Leon dat ook aan de andere kant deed. Nadat er dus een aantal kansen werden gemist stond Ryan goed opgesteld bij een vrije bal, het bleek helaas niet genoeg voor de overwinning, de eindstand was 2-2. Het eerste gelijkspel van het seizoen

Het kampioenschap waar we nog een minieme kans op hadden, kunnen we denk ik nu definitief uit ons hoofd zetten. Nu op naar de dubbel met ONR! Waarbij ik natuurlijk hoop en volle vertouwen op 6 punten heb!

Geschreven door een trotse trainer.

Gerard

Dinsdagavond werd de inhaalwedstrijd tegen ACV gespeeld. Het regende al bijna 36 uur achter elkaar. Ondanks de regen was het veld goed bespeelbaar, maar het blijft een knollenveld.

Wedstrijdverloop
ACV D2 - Achilles 1894 D2
27e 1-0 Vrije bal
29e 1-1 Marvin
43e 1-2 Ryan
45e 2-2 ACV kluts

Geen opmerkingen:

Een reactie posten