Foto's van de wedstrijd (35)
Alle foto's van D2 (271)
Verslag van VV Peize D2

Zaterdag 26 September 10.15 uur
Achilles begon niet goed aan de wedstrijd. Joost vergat zijn voetbalschoenen en de warming- up was niet erg scherp. De wedstrijd ging in het begin wel lekker maar al na 10 minuten ging het al niet meer goed. We kregen minder kansen en 1 tegendoelpunt. Daarna ging het wel weer wat beter. We kregen een machtig mooi doelpunt door Jan Willem. Hij schoot vanaf de zijkant over de keeper heen in de goal. De laatste 10 minuten van de eerste helft ging erg gelijk op. Er waren bijna geen kansen voor allebei de teams. In de rust gingen Joost en Rens warmlopen en de rest ging met Justin mee de kleedkamer in. Rian ging ook mee de kleedkamer in.

De tweede helft werd er gewisseld aan de kant van Achilles, Joost en Rian kwamen in het veld. Joost spits en Rian rechtsmidden. Later kwam Rens er ook nog in. Lucas kwam in de spits, Rens mid mid en Joost linksvoor. Peize kreeg veel meer kansen in de tweede helft, maar Leon hield ze prima tegen. Maar een afstandschot ging op de lat en werd daarna er in gekopt door Peize en het stond 2-1. Achilles kreeg hierna nog veel kansen maar ze wouden er niet in. Eindstand 2-1. Iedereen was teleurgesteld.