Achilles 1894 D2 - Fit Boys D1 8-0

D2 walst over Fit Boys D1

Foto's van de wedstrijd (55).
Alle foto's van D2 09/10 (188).

De eerste competitiewedstrijd. Met veel spanning werd deze wedstrijd tegemoet gezien door onze jongens. Hoe sterk waren de andere teams in onze competitie?

De wedstrijd tegen Fit Boys D1 werd volledig beheerst door Achilles 1894 D2. De tegenstander werd nauwelijks op onze helft waargenomen. Voor onze keeper Leon de ondankbare taak om in de stromende regen alleen maar te moeten kijken naar de verrichtingen van zijn medespelers. Aan de andere kant ook wel lekker voor de keeper om te kunnen vertrouwen op je verdediging die ver van zijn goal speelt.

De eerste helft werd afgesloten door scheidsrechter Arne met een 3-0 voorsprong.
In de 2e helft hield het op met regenen en scoorden de jongens nog 5 keer. Hiermee kwam de eindstand op 8-0. Een lekker begin van de competitie.
Nu maar met beide benen op de grond blijven staan want deze tegenstander is niet maatgevend voor de overige teams in onze competitie.

Jongens komende zaterdag staat er een nieuwe krachtproef op program. LEO uit een bekende uit de beker. Die wedstrijd hebben we verloren door een sterke voorhoede met 7-1.