donderdag 13 september 2012

Dwingeloo stuurt C2 en verliest met 32-0

Het was een inhaalwedstrijd voor de beker competitie. In de zomervakantie kon men niet spelen i.v.m. te weinig spelers. Nu kwam dus een C2 team opdagen, waarvan akte.

Na een halve minuut hadden we het eigenlijk al geizen. Dit was zonde van de tijd. Het was lekker weer. De ene aanval na de andere sloot af met een doelpunt. Eerste helft 15-0.
In de rust bleef iedereen op het veld. René was ranjadrager van dienst en heeft even moeten lopen.

De tweede helft bleef hetzelfde liedje. Thomas heeft 3 ballen meer gehad dan de eerste helft. Toch was het goed om te zien dat de jongens bleven voetballen. Weinig ego\'s gezien. En ook petje af voor Dwingeloo. Zij hebben er het beste van proberen te maken. Eindstand 32-0.

Zaterdag zal het anders zijn, dan moeten ze er staan. Uit tegen Germanicus.