zaterdag 10 maart 2012

Achilles 1894 C2 speelt gelijk

Originally uploaded by Antoon's Foobar
Zaterdag gespeeld tegen Ter Apel C1. Een team die 2 plaatsen boven Achilles staan en 10 punten meer heeft.

De wedstrijd ging voor Achilles goed van start. Fysiek was deze tegenstander gelijkwaardig. De kansen werden door Achilles goed benut en met een 2-0 voorsprong de rust in. Niels had inmiddels de wedstrijd moeten (tijdelijk) staken. Bij een reddingsactie belandde de knie van de tegenstander in de buik van Niels... pijnlijk..

De 2e helft begon goed en 3-0 was uiteindelijk het resultaat. Daarna begon Ter Apel de druk op te voeren. Dit bezorgde voor hectische momenten voor de goal. En uiteindelijk kon Ter Apel in de laatste minuten terug komen tot 3-3. Helaas moesten we genoegen nemen met een gelijkspel maar ook gezien een behoorlijk aantal kansen in de tweede helft hadden we hier een verdiende overwinning weg kunnen slepen... helaas.