zaterdag 13 november 2010

D2 verliest ondanks goed spel met 2-1 van V.K.W.

Zaterdag 13 november 2010

Klik hier voor de foto's van de wedstrijd.

Het is bewolkt maar het blijft droog. In het zuiden van het land gaat het voetbal door de vele neerslag niet door. D2 speelt een wedstrijd tegen V.K.W. uit Westerbork.

De wedstrijd begint redelijk gelijk op. V.K.W. is fysiek sterker dan onze lichtvoetige boys. We gaan de rust in met een 0-0.

De eerste minuten van de tweede helft wordt de druk van de jongens uit Westerbork groter. Het wordt dan ook binnen 10 minuten 2-0. Daarna De tweede helft zien we een getergd Achilles. Het knokken voor elkaar zorgt er uiteindelijk voor dat we nog terugkomen op 2-1 door een goal van Martijn. Max verricht nog een paar uitstekende reddingen waardoor we tot de laatste minuut kans houden op de gelijkmaker.
Niels valt nog uit met een pijnlijke enkel door een verkeerde stap. De blessure valt later op de dag weer mee.

Helaas blijft het 2-1.