zaterdag 23 augustus 2008

Na winst nu verlies Achilles - ACV E2 1-2

Hier de foto's van een ouder van ACV.

In de ochtend was het nog droog maar toen we aankwamen op het voetbalveld regende het. Jammer genoeg was Arne vandaag niet aanwezig, hij had zelf een wedstrijd (3-3). Robert was zijn vervanger.

De wedstrijd had 2 gezichten. De eerste helft was redelijk van ons. We kwamen in de 7e min. op een 1-0 achterstand. Er zat behoorlijk ruimte tussen de verdediging en de rest van ons team. Hierdoor kon ACV regelmatig gevaarlijk uitkomen maar door uitstekend verdedigingswerk van Djez, Jochem en Niels kon ACV niet uitlopen. Wij probeerden te blijven voetballen dus zonder gelijk de lange bal te hanteren. Djimon en Rick vochten voorin tegen de stevige verdediging van ACV om de bal vast te houden en andere spelers in positie te brengen of zelf voor het schot te gaan.

De 2e helft waren er een paar omzettingen in het team en aandacht om de linies dichter bij elkaar te laten spelen. De jongens waren vanaf het begin in de aanval. De druk werd behoorlijk opgevoerd. Ryan, Hessel en Jorick stonden op het midden te vechten als leeuwen. ACV had meer moeite over ons middenveld heen te komen. En dan waren ze nog niet bij Djez want Jurjen en Djimon stonden als een muur in de verdediging. Door een kluts werd het 0-2 voor ACV. Mooi om te zien dat onze jongens de strijd niet opgaven. Zelf blijven voetballen bleef het belangrijkste. Beloning voor het goede spel kon niet uitblijven. In de 21ste min. was Ryan die het laatste zetje aan de bal gaf waardoor de eindstand op 1-2 kwam. In de laatste 4 minuten streden de jongens voor wat ze waard waren, maar het mocht niet baten. De strijd was gestreden, verlies jammer maar helaas!